2013. november 28., csütörtök

November végi szösszenet

Igen, igen, igen, az utolsókat rúgja a mi kedves novemberünk, ami igencsak elhozta a hideget e városra is, de büszkék is vagyunk ám, mert nem esett annyi eső, sőt mi több, rendkívül csapadékmentesen telt ez a hónap!
Most azért írok, mert még mielőtt lenne a beharangozott tuti kis cikk gondoltam Rátok fér egy kis cukiság, jelezvén és kívánván(akkor is ha ezek a szavak nem léteznek): nyakonkun a TÉL! (Az apóról már nem is beszélve).
Kutya+piroskötöttsál+hó= mindenvágyam!

És ennek ellenére ma vettem macskás(nem röhög, nem röhög) matricás albumot, (vissza a jövőbe, tudom), de annyira irdatlan aranyos volt, akivel majd sikerül otthon találkoznom nem hagyom ki hogy, meg nem mutassam! (Ez itt a lányok helye ;))
Oh, jöjjön egy kis nosztalgia mindazoknak, akik emlékeznek még a Bazinagykaralábéééé-s cikkre, ezt el kell mesélnem,(mert ugye az nem is karalábé volt, hanem hanem) és képzeljétek, én is vettem a minap egy ilyen BazinagyZellert!
Gondolná az ember, hogy azért az mégiscsak zeller vagy mi, meg ugye a magyar zellernél nincsen jobb: hát de, van! Mégpedig a Dániába fuvarozott(és persze, hogy nem dán, ellenben német) zeller, aminek olyan aromája van, hogy szerintem amíg tart, azt fogom enni! Komolyan mondom, krumpli helyett, főzve is nagyon jó, és egészségesebb mint a, khmm, na ja, a krumpli.
Jó, azért megférnek egymás mellett is, egy lábosban, magyarosssan:)
Zeller s Krumpli két jó barát,
Meg nem issza egymás borát! 
:)

Tehát vége mindjárt a novembernek, és ma lesz, vagyis ma tartjuk az osztályommal a Hálaadást (tudom, hogy kisbetű, de én nagyon fogom a hálát adni!:)), vagyis a Thanksgivinget. Lesz nagy pulyka ( vegetáriánusok előnyben) meg remélhetőleg egy csomó süti és finomság! 
A lényeg persze az, hogy ki-ki a maga nemzeti ételét vigye. Természetesen (vagy nem) mi gulyáslevest fogunk porlevesből(!!!) kreálkodni a helyszínen... Hát igen, hónap vége van, ilyenkor már kb. ennyire telik szegény dániai diákocskáknak.:)
Szép délutánt kívánok mindenkinek, legyetek jók, ha tudtok: a többi úgy sem számít!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése