2013. július 5., péntek

Magyar, flanc, azértjó

Hát eljött végre a várva várt pillanatok és napok sorozata, amikor is itthon vagyok Magyarországon és megpróbálom élvezni az itthoni létet!:)
Mióta hazajöttem,be kell valljam nem sok időm volt arra, hogy szétnézzek vagy akár levegőt vegyek, de arra azért felkaptam a fejem, ami itthon várt,már ami a hipster-elegant-flancoskodó partiéletet illeti.
Amikor Dániában vagyok és élek soha meg sem fordul a fejemben, hogy esetleg az a ruha, cipő, táska, hajzat, körmök, táska, és minden más vagy egyéb rosszul állhat, esetleg megbámulnak vagy kinéznek. Az partiélet egyszerű és természetes ott, elvárás és kényszer mentes, többnyire csak az elfogyasztott alkohol mennyiseége szabja meg a csajozni és pasizni (netán dánoknál előfordul a barátkozni opció is) vágyó fiatalok minőségi mibenlétét.
NA DE ITTHON!!! Álljon meg a nagy nászmenet már és rugaszkodjunk csak vissza (vagy fel) az európai színvonalra kérem! Ami itthon zajlik, az a bírálás, stírőlés, irigység megléte és józan ítélőképesség (teljes hiánya) egy-egy szórakozóhelyen, ami olyannyira zavarja már a konfortos teremet, hogy megpróbálok távol maradni az ilyen "színes" programoktól. Ami visszaadta a tegnap estéhez a kedvem pedig egy valóban "színes" bár. Miért ne?:)
Amúgy ezen tapasztalatok mellett örülök hogy hazajöttem. Tetszett nagyon az óriáskerék az Erzsébet téren meg az újonnan beállított sörtekervényes hajtánycsodák (magyarul beer-bikes) a belvárosban. Továbbá örülök a Bocskai 3 nevezetű, igen jó cukrászdának, ahol kiváló minőségű fagyit lehet kapni igen jó áron(tegnapi rekord: 6 gombóc, minden ízben!!!)
Fagyi-város-flanc-furcsa-olasz és USA turisták-meleg-szivárvány-kásavodka-hidak-fény-barna-nincsbici.
WELCOME HOME!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése