2012. szeptember 8., szombat

Aarhus festival, ahol még a fülnek is szeme van!

Vagyis mozgó szervek az utcán...szemek, fülek és száááj!
A dánok nem normálisak, az már kiderült korábban, de hogy ennyire?!?! Konkrétan a fesztiválozáskor mindent csinálnak ami embertől kitelik, még arra is képesek, hogy szerveknek öltözzenek és úgy riogassák az embereket az utcán. Ez nem vicc, vagyis viccesek voltak, de morbid is volt egyben.



Képek.

A kultúrsokk kiheverésére pedig Klaudiával dubstep partira mentünk, amit mi nagyon élveztünk. A dánok nem. Hülyék ezek. Törökülésben rapet-dubstepet-dnb-t hallgatni?!?!
Mi megmutattuk a magyar virtust. Így.



Szóval mozgalmasan telnek napjaim, de itt vagyok és írok most szorgalmasan.
További jó éjt innen Dániából!
:)

2 megjegyzés:

  1. Én kommentelnék, ha lenne mire... :)
    [amugy meg olyan bonyolult ide kommentelni, mert megírom, aztán ilyen hülye képkódot kell írni... na jó ez nem a te hibád]
    Jujj az a szemes kép nagyon jó lett! Eléggé fura, h szemnek, fülnek, meg szájnak öltöznek. De biztos volt vmi értelme. És mikor szoktál skypon lenni??? (Mert amikor én fennvagyok (este6 és 10-11 között), te sose :(

    VálaszTörlés
  2. Képről képre jobban nézel ki dear Katám:D A dánoknak tetszik a humoruk,dupstep ügyben pedig náluk is túl teszek,én még át is alszom,ha kell XD. Hú,most már tényleg elhiszem,hogy a dánok csak simán kirakják a felesleges dolgaikat,plusz gondolom nem ilyen hazai lomtalanításban nyomják.Ha egy 160gb-os Ipodra bukkansz,akkor tudod,hogy hol lakom.:D Nekem holnap kezdődik a tanév,s egész jó lesz: hétfő-szerda kemény,kedd-csütörtök laza,péntekem meg szabad lenne,de megyek telekomozni.Hétvégén meg love-love van.:) Vigyázz magadra és cupp-cupp=)

    VálaszTörlés