2012. október 10., szerda

What I miss from Hungary...

Igen, eljött az az időszak, amikor hiányolok is valamit édes-kedves országomból... Na persze nem az egészet hiányolom, csak egy pár dolgot(természetesen a családomon és barátaimon kívül):)
Itt van pl. a Blaha Lujza tér. Vagy az Astoria. Meg a Váci utca. Meg a Mammut. Meg a Szabadság-híd, ami a kedvenc hidam mindközül. Huhh, most elfogott kicsit a honvágy Budapest iránt.
Na nem baj, ez is kellett. Kitérek még azért az ételekre is. Naggyon hiányoznak(mint szerintem már írtam sokszor) az ételek. Az ízek, a mennyei rakottasok, levesek, tészták, húsok, minden!:) A főzelékekről nem is beszélve, jajj, most nagyon rossz, hiszen a mai ebédem egy kis wasa kenyér volt. Száraz. Nemszeretem.
Munkaügyileg viszont vannak fejleményeim, illetve nagyon úgy néz ki hogy hamarosan lesz valami kis állásom de még nem nagyon akarom elkiabálni. Ha nem jön be az éttermi munka itt(ugyanis étterembe kellenék) akkor máshol próbálkozom, már mindent előkészítettem. Amúgy itt Dániában elég gyorsan és zökkenőmentesen mennek a dolgok, nem agyalnak sokat azon hogy kit vegyenek fel, csak alkalmaznak. A hátulütője a dolognak, hogy amilyen gyorsan jössz, olyan gyorsan is mehetsz, főleg ha olyan munkát találsz amit más is el tud(és akar) végezni.
Na ennyit a munkáról. Most pedig egy könyvet ajánlanék figyelmetekbe, az én marketing könyvemet David Jobbertől. Keressetek rá(iszonyúan jó, nagyon drága de megéri) és olvassátok, nem tudom van- e online, az a lényeg, hogy a marketing alapjairól szól, meg kompletten a marketingről és annyira tetszik, hogy ha lesz munkám(kilátásban) biztosan megveszem!
So, napi jótanács: marketing, business, pénz: olvasni és gazdagodni!
Ágyő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése