2012. november 24., szombat

Gyors egymásutánban

Üdvözlet mindenkinek megint itt!:)
Már a finishbe értünk ami a hazatérésemet illeti(remélem épségben fogok hazatérni és nem lesz semmi gubanc) és már nagyon várom, higgye el mindenki!
Viszont már most azon gondolkozom, hogy milyen lesz ha elhagyom e helyet(ha csak szűk hónapra is).
Nem lesznek semmittevős napok, sem kopogtatások az ajtómon 4 percenként:), dirty lánymosdó(néha naggyon), szombati ivászatok valahol a városban, jó kis fagyasztottgyümi a Nettóból, dán házi írása és a remény, hogy megértem amit a tanár kérdez; nem lesz továbbá egy hónapig házimunka takarítással-mosással-FŐZÉSSEL-és vasalással(bár az utóbbit egészen megkedveltem),énekpartik, undi konyhaszagom sem lesz már és nem kell majd bejárnom a szeretett iskolába sem.
Huhhhh!!!!:)
Amit kapok cserébe, viszont, egy frenetikus hazatérés, karácsony,családocskám, és természetesen az én Bp-m békávéval, frusztrált emberekkel és remek vezetőikkel. :)
De: mégis várom mert hiába minden hír és rosszaság, hiányoznak az otthoniak, és méginkább az, hogy el tudjam olvasni a boltban az összetevő listáját egy-egy élelmiszernek. Komolyan! Otthoni magyarok, tanulság: ez tényleg hiányzik ha külföldön vagy!:)
Ma is rakok egy képet be Nektek, de csakis azért mert szépen kértétek.
Ez az egyik kedvenc kereszteződésem a városban, és nem gondolnátok, de azonnal mögötte(mármint a fényképező mögött) van a csodás...na mi??? TENGER!:)

1 megjegyzés:

  1. A tengert is szépen kéretik mellékeltetni...
    Eme képről meg nem akarom azt mondani h hiányzik, na de nem tudom h feltűnt nektek is hogy nincsen egy árva autó sem???
    Vagy Kate!, nem e kisatíroztad volna? :D Vagy megvártad a csendélet pillanatát? :D
    LIKE
    HUG
    A.

    VálaszTörlés