2013. január 6., vasárnap

Vikinges helyzetjelentés

Üdv ismét ma, január 6-án!
Képzeljétek el, a tegnapi nap folyamán ellátogattunk többedmagammal az itteni IKEA-ba és ismét kicsi kultúrsokk ért, ami persze a dán vásárlási szokásokat érinti. Szóval, amit már mindenki tud az az, hogy a dánok gazdagok, tovább megyek; piszok gazdagok. Ezzel még semmi baj nem lenne, de hogy az IKEA szombaton tele(a tele az szó szerint értendő) volt emberekkel, és mindenki rengeteget, főleg bútort vásárolt az már sok(k)!!!!!! :)
Azért szerencsére nekünk is maradt egy kis hely a nézelődésre; kicsit olyan volt, mintha otthon lennénk, az otthoni Örs Vezér téri áruházban, és ez a tegnapi ködös borongós időben nagyon jól esett. Tehát kaphattunk egy kis otthont, ami főleg a karácsony utáni depihullámban tényleg nem jön rosszul.
Sajnos ahogy mindenki visszaért a koliba is(már nagyjából mindannyian itt vagyunk) lehet érezni, hogy sokan maradtak volna otthon, tehát bejött ez a januári jóslat miszerint a honvágy lesz úrrá napjainkon. Na jó, nem szeretek ilyen patetikus lenni, de igaz ami igaz.:)
Viszont, hogy ne okozzak senkinek szomorúságot, (hiszen mégiscsak azért vagytok itt, hogy élvezéttek írásaimat) küldök Nektek vikinges képeket.
Farvel!:)




1 megjegyzés:

  1. Hmmm..nem csoda,hogy mindig is kedveltem a vörösöket.:) IKEA-ban vettetek valamit,vagy addigra elfogyott a 3X3 méteres, 50 fiókos, éjjeliszekrényke? Amúgy,ott mindig jó a kaja.:)Te is,mint mindig nagyon hiányzol!cuppcupp=)

    VálaszTörlés