2014. február 22., szombat

Pillangópehely szárnyakon a hazaút - Az új kezdet folytatódik!

Hiszen holnap hazetérek!
Igen; kicsit off Copenhagen lesz, egy darabig. (Blog marad, no panic!)
Az utóbbi időkben váratlan boldogság ül rajtam, szerintem, talán a tavasz első szele van az udvar határán?
De még mielőtt bármibe belekezdenék, el kell mondjam, vagyis meg kell köszönnöm azoknak az embereknek, akik hisznek bennem és én is bennük, hogy nagyon emlékezetessé tették az utolsó napjaim a fővárosban. (Persze nem a tutira tutira utolsók, csak ahogy említettem, egy darabig.)
Egy olyan partiban volt részem tegnap, amit csak néhány szóval jellemeznék: meghitt, baráti, aszaltgyümis, kekszes, sörözős, utazásos, rajzolós, hiányzós, bújósöleléses. Tehát: egy nagyon király farewell dinner azokkal, akikkel megoszthatom design-egyénem minden momentumát. Köszönöm Nektek, hiányozni fogtok!
Hannah csokitortája, Lana twerk-táncmozdulatai, a magyar csajok közelsége; Iulian bája és a legaranyosabb Jassy és még sorolhatnám. Guys, I love you!!!!
De ami jó lesz és várom: az a saját ágyikóm a sok couchsurfing után; a jó kis szmogos Pest és napfelkeltés Buda; az eszméletlenül "kedves" eladóink otthon, és az olcsó kajaaaaaa! :) (Hát igen, mi itt Dániában máshogy tesszük a fontossági sorrendet.)
Egyet mindenkinek mondok: Koppenhága valahol olyan mint New York, hiszen egyszer az életben mindenkinek látnia és tapasztalnia kell az ittlétet. Mindenképpen! (Bár még nem jártam New Yorkban, mások mondták, hogy olyan. Tehát már van személyes tapasztalat!!!)
Oh, képzeljétek, ha már városozás: meg lettünk említve egy blogban!!! Mármint én, de itt is megosztom Veletek Adél írását, amit bevallom már alig vártam: akkor történt kalandos ittléte, amikor a Fashion Week volt és sok vicces dolgot éltünk meg, és egyet bizton állíthatok: nagyon sok szar kaját ettünk és nagyon keveset aludtunk, ennek ellenére az olasz buli jól sikeredett, a blogban említett Marci humoráról nem is beszélve ;) 
Itt és most tehát Adél, egy sønderborgi fashion design tanonc naplójának címe, olvassatok bele:

 http://adelilysdiary.blogspot.dk/

Na de vissza hozzánk, tratatatataaaaaa!!!!
Szóval holnap megyek, igen, huhhhh! Már csak kevés óra a becsekkolásig, 120 kilogram töltősúly cipelése és reménytelenül kevés remény, hogy bárhonnan is kaját szerezzek holnap. Challenge accepted!
De várom. Azért.
És ameddig én várom, az utolsó shootok közül rakok fel párat. Az utóbbi időben készültek az autentikus és részletgazdag Kopiról. <3


Így kell kérem a cégért csinálni! Hogy harmonizáljon a kék éggel. Sziluett!!!


Graffitti és még és még és mé.....


Last supper: Kage med øl - (Süti és sör)


Kate in DK rájön, hogy holnap hazamegy...(és még mindig van, amit nem pakolt be!)


Nézz, nézz az ég felé! És nézd a Holdat! 

Viszlát Danmark és kezeit csókolom BP. 

Folytköv!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése