2013. szeptember 8., vasárnap

Harmónia És

Üdvözletem mindenkinek e kellemes vasárnapon, enyhén szédült ámde olyannyira békés állapotban.(Vajh' mitől?-költői kérdés:)))
Nem is tudom hol kezdjem ezt a mostani bejegyzést. De, megvan.
Tegnap ért véget Koppenhágában az egyik szerintem legjobb rendezvénysorozat, az "Occupy Utopia" elnevezésű fotós-filmes-koncertes-recycling élménygörgeteg. Képzeljétek, a sulink is partner volt a szervezésben(merthogy mi ugye ilyen dizájnos-izé vagyunk). A hídon volt(ha a továbbiakban megemlítek
"Egy" hidat, akkor erre "A" hídra fogok gondolni, ami összeköti a két partrészt Noerreport és Bro között) megrendezve, ami tökéletes indokot adott arra, hogy végre jól érezzük magunkat a tó partján és Lemon Vermouthot kortyolgatva merengjünk a tökéletesség és a béke fogalmáról(mindezt 120 decibellel szóló dán kvartyogó rapper gyerekek társaságában).
Na de a lényeg, hogy megvolt minden harmónia és szépség az estében,sőt, nekem ez péntektől egészen vasárnapig tartott. Hát igen, ki kell élvezni az indián nyarat amíg még lehet, főleg ebben a borús istencsapása cityben, Koppenhágában, ahol annyit fúj a szél mint a nyű. (Dánokat kérdeztem amúgy, azt mondták Aarhusban többet fúj a szél, de füge nekik, ez nem igaz, itt sokkal többet!!!:))
És ha már harmónia, akkor két képpel tűzném meg a cikkelyt, a most ébredőknek kellemes utazást és jó szurkolást kívánok!
Esti fények a tóparton...

...és reggeli fények a közelből, sok sok kereszttel:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése