2013. szeptember 2., hétfő

Ki nyeri a vizespóló versenyt idén ősszel?:)

Hát persze, hogy én, aki kimerészkedik bicikliben esőben és persze mindig esik és megázom és váááá!!!
Persze, tudjátok, hogy imádok biciklizni, főleg Koppenhágában...bár egy szó mint száz, az elején nagyon féltem az őrült biciklisektől meg a forgalomtól...aztán én is közéjük tartozom, hopika, a gyorsan(ám teljes figyelemmel) száguldozó dán biciklisereg közé.
Szeptember van. Az ősz első és hideg napjai sok borúval(időjárást illetően) és derűvel(iskolát illetően).
Gyönyörű épület, remek órák és projektek, nagyszerű tanárok és egészséges reggelik: ez a KEA!!!
Mondjuk ami kiveri Katánál a biztosítékot(mindenki tudja rólam), utálok korán kelni, viszont muszáj mostanság. Csak képzeljétek el, de tényleg. Reggel hatkori kelés. Müzlikeverés. Kávékészítés. Komplett smink készítése(fiúk előnyben) és természetesen az előttem álló 13 kilométer minden nap(per út). Fárasztó, de megéri! Meg persze imádom Noerrebrot és környékét, ahol tanulok!!! Good feeling!
Mit mondhatnék még? Jaj, eszembe jutott: a kedvencem reggelente, amikor a Metro Expresst osztogatják a bicikliseknek. Minden momentuma tetszik. Amikor megállok a pirosnál, és már tudom, hogy ott vár a friss, ropogós napi newspaper(dánul avis), amit osztogatnak a kislánykák(és szegények fáznak az esőben):(.
De minden nap elveszem és elolvasom, ma a tetoválásról volt szó benne meg a kínai zacsis levesekről. Fincsi!!! Természetesen a horoszkóp sem maradhat ki, meg megnézem mindig az aarhusi időjárást is. Visszanézek az én kedvenc Jyllandocskámra és az Aarhus öbölre, ahol mindig melegebb van. <3
Mindenkinek jó iskolai szezon kezdetet kívánok, ne feldjétek, mindig nehéz belevágni, de a lényeg, hogy fel a fejjel és menni kell!
Kitartást mindenkinek mindenhez, munkához, tanuláshoz és az élethez!

Beauty from Copenhagen, near the school!:)
Csodás épület!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése