2013. szeptember 27., péntek

Megnyitottak Szemzőék!!!

Avagy újabb boltnyitás egy nagyon szeretett márkától, a Samsøe&Samsøe-től a legnagyobb vásárló utcában Koppenhága szívében. Ugyanis, design hét ide és art week oda, a boltoknak nyitniuk kell, nekünk, kedves designereknek pedig "sajnos" ott kell lennünk egy egy boltavatáson, ahol az ingyen pezsgő-sör-nature-müzlibár és raw food mellé különlegesen szép ruhák dukálnak(öhömm, áraik is szépek, természetesen, de mi kifejezetten a ruhák miatt megyünk, ugye) :)
Hiába tehát a hűvös levegő, a parázsló és mozgalmas belvárosban mindig zajlik az élet, ami felmelegíti szívünket, nem is beszélve arról, hogy milyen jó érzéssel és emlékekkel tölt el az, hogy a kéményekből kiáramló füst illatát érzem sokszor biciklizve, immár a télre hangolódva (szeptember közepe tehát, Dánia, köszönjük!!!!):).
De tényleg, a Samsøe avatása nagy élmény volt a hatalmas bolttal és jó csajszi DJ-vel egyetemben, akit biztosan nem Brünhildának hívtak, hanem mondjuk Pernille-nek. De ez csak feltevés, nem azért mondom, de itt minden 2.lányt így hívnak.
Na de most, hogy "kipernillkedtük" magunkat, jöjjenek a képek egy kedves új osztálytársnőmmel, Charlotte-tal egyenesen a szomszédos Germániából. Édes teremtés és ahhoz képest hogy német, én ittam meg a fele sörét,hehe, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy mindehhez még ráklevest is ettünk egy csodás vásárlós nap végén. Hát, mi így élünk Dánnyában! 

Kell a pulcsi, kell a pulcsi, kell a pulcsi!:)


...és még sokan mások(no meg a lábak)...


Charlotte, mint egy tünde...


...et moi, mint egy...valaki aki a sörét mutatja,na:)

Nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek otthon és a tengereken túlon is, gyűjtsétek az élményeket ősszel is a gesztenyék és falevelek mellé!!!
Napi észrevétel: a sör gyógyító ereje(kis mennyiségben) és persze az, hogy ne bízzuk rá csodás német lányokra a vodkánkat. Hogy miért ne? Csak ne ;)
Tchüs!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése