2013. február 3., vasárnap

Vasárnap reggeli huncutkodások

Huhh, hát nehéz héten vagyok túl, arról nem is beszélve ami még rám vár...nem baj, fel a fejjel, sulit kibírni, melót kibírni és rendesen főzni! Akár meg is fogadhatnám ezt a főzzünk többet dolgot, mert tényleg egyre többet ragadok fakanalat: és nem csak azért, hogy a készkaját megböködjem vele, hanem hogy például a tésztát vagy annak saját kézzel készített mártását(!) kevergessem.
Képzeljétek, tegnap nagyon jó idő volt Aarhusban, tiszta tavasz, sőt! Ragyogó napsütés, meleg bicikliznivaló levegő, egyszóval: csudijó!!! Természetesen az idő még félöröm lett volna, de tegnap volt egy jó kis secondhand bazaar is, amin megint (szokásosan és nem meglepő módon) sikerült egy kisebb összeget elköltenem. Hiába.:) De, ami még jobb, az a holnapi napom lesz, ugyanis meghívott egy magyar-dán néni magához töltöttkáposztázni! Hogy hogy kerülök itt, Dániában töltöttkápi közelébe egy magyar nénitől és úgy mégis??? Hosszú történet lenne elmagyarázni, a lényeg, hogy megyek, hálám jeléül pedig csináltam neki ma reggel egy kis édességet, amit meg is mutatok most Nektek!

Fincsi, ugye? Igaz, megkóstoltam és nem lett olyan édes, de nem is baj, mert van benne szeretet, ami a lényeg!
Útravaló mindenkinek februárra: Ne keseregjetek semmin, és ha bármi rossz ér Titeket gondoljatok arra, hogy az élet jóval hamarosan kárpótolni fog, ha rossz ért. Másik dolog: tudd ki a barát és ki az akire nem számíthatsz! A február a megújulás hónapja is egy kicsit, tessék értékelni a kapcsolatokat és nem feladni soha!
Adieu!:)

1 megjegyzés: