2013. május 5., vasárnap

Édesek, mostohák, szülőink: Anyák napja van ma!

Méhükben hordoznak háromnegyed évig, utána pedig egész életüket ránk szánják. Ott vannak velünk minden lépésünkben, vagy jelen voltak nevelésünknél, vagy nem adathatott meg, hogy ott legyenek. Ők olyanok, ami mindenkinek van. Létezésük megmásíthatatlan és lenyűgöző. Szeretnek feltétel nélkül és arra tanítanak, hogy mi is feltétel nélkül szeressünk és bízzunk. Naivak, de ez a legszebb naivitás, ami ember óta létezik: a gondolat arról, hogy a jó mindig ott van velünk, és bármi történjék, csak jó lehet a végkifejlet.
Anyáink, mamáink, édesanyáink és muterjaink azok, akiknek köszönhetjük életünket. Az esélyt, hogy jót tudjunk tenni és továbbadni: szeretni.
Köszönjük Nektek, édesanyák, hogy világra hoztatok minket és megajándékoztátok még egy élettel ezt a Földet. Ez a Ti napotok, mindenki Rátok gondol ma, hiszen anyák napja van, ezen a május 5-i fülledt, de annál szebb napon.
Rózsák, tulipánok és gerberák(na meg kardvirágok) küldése helyett viszont most csak e csekélységgel szolgálhatok: szavaimmal. De remélem ez is elég ahhoz, hogy boldogan teljen ez a vidám nap!
BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése