2013. március 28., csütörtök

A semmittevés felsőfoka, avagy lazuljunk dánosan

Hó-ha-hó!
Úgy hallottam arrafelé temérdek hó van! Itt? Nincs semmi!:)
Remélem mindenkinek jól telik a szabadságolás meg húsvételésre hangolódás, itt igencsak kimerül a filmezésben meg a reggeltől-estig tartó mackózásban. Munkázás mellett természetesen, de az még kibírható.:)
Vicces dolog történt velem nemrég, pontosan két nappal ezelőtt: vettem tejet. Igen, ez önmagában nem vicces, azt tudva is csak kicsit, hogy én nem iszom csak úgy tejet. DE hogy menniyért? 1, azaz egy becsületes koronáért(átszámítva 40 forint). Nem is akármilyet, ökotejet, incsi-fincsi bocitejet,akiket királyi körülmények között tartanak ugyebár. Tehát komolyan, keményen 80 forintot költöttem összesen 2 liter tejre, kiemelve, hogy nem lejárt volt vagy ilyesmi, csak mivel boltok zárva csütörtök és vasárnap között, ki kellett üríteniük a készleteket. De most komolyan! Otthon miért nincsenek ilyenek? Pedig, a tej ára itt ugyanannyi mint otthon már alapjában. Szóval a mackózás mellett tejivás is van, keksszel. Nyummi!:)
Olcsótej tehát, nyugizás és a tojás szigorú mellőzése(aranyárban az ugyanis) jellemzi a húsvétot. Kellemes napsütéssel karöltve viszont. Jajj, milyen jó is a tengerpart kiülve, olvasgatva, zenét hallgatva, na meg a "vicces" dán rádiósok hülye humorára figyelni! Meg egyre jobban megy a dánom is! Csak úgy érzem többet kellene beszélnem és talán egy kicsit több kitartás sem lenne rossz. Majd beszívom együtt a finom meleg levegővel a tenger mellől. Idill!:)
Küldök nektek egy kis bunny-t(nyuszkót) húsvét alkalmából azonban, hogy ne kelljen mellőznötök az itteni jókedvet. Pihenjen mindenki ezekben a napokban és nem elfelejteni: Jön a tavasz!!!
Happy Easter!

1 megjegyzés: